Sluiten

The Rif at Mangrove Beach: 2e persoon gratis

Gepubliceerd op 23 april 2024 / Geschreven door Patrick van Zundert

Waarom teveel betalen voor een vakantie naar Curaçao? Reisgigant Corendon heeft een geweldige actie, waardoor een all inclusive vakantie naar Curaçao ineens verrassend betaalbaar is. Corendon heeft afgelopen winter het luxe ultra all inclusive hotel The Rif at Mangrove Beach op Curaçao geopend. Dit hotel belooft een van de absolute toppers op het eiland te gaan worden. Bloggers en journalisten die al op proefvakantie in The Rif at Mangrove Beach zijn geweest, zijn laaiend enthousiast over dit geweldige vijfsterrenresort op het Caribische eiland Curaçao. Als klant van Corendon kun je dit dankzij een spetterende openingsaanbieding nu zelf gaan ervaren. Ruim twee maanden lang kan de 2e persoon gratis mee op vakantie naar Curaçao!

De 2-1 actie

Tijdens de actieperiode kan de tweede persoon gratis mee op vakantie naar The Rif at Mangrove Beach op Curaçao. Het gaat om een compleet verzorgde ultra all inclusive vakantie inclusief verblijf en de vluchten met de Airbus A350 van Corendon. Wil je meer comfort? Boek dan een upgrade naar een XL stoel.

De spectaculaire 2=1 actie geldt voor vertrek tussen 7 mei en 10 juli 2024. Het aantal kamers en plekken voor deze actie is beperkt, dus wacht niet te lang met boeken. De actie geldt voor de Deluxe kamer Promo 2=1 en de Deluxe kamer Promo met zijzeezicht 2=1. Wanneer je één van deze twee kamers selecteert, verschijnt de totaalprijs in de kassabon. Deze prijs geldt voor twee personen dus ‘de 2e persoon gratis’ is al verwerkt in de kassabon.

De exacte actievoorwaarden staan op corendon.nl/acties

Over The Rif at Mangrove Beach

The Rif at Mangrove Beach is een gloednieuw vijfsterrenhotel op Curaçao. Het resort ligt direct aan het strand en heeft maar liefst 5 zwembaden. Het eigen mega aquapark zorgt voor extra waterplezier voor jong en oud. Je kunt gaan eten en drinken in 16 verschillende restaurants en bars. Dankzij de ultra all inclusive verzorging heb je daar je portemonnee niet voor nodig.

Het fonkelnieuwe The Rif at Mangrove Beach ligt te midden van een uniek lagune- en parkgebied met mangrovebossen. Voor de deur lonkt een heerlijk privéstrand met VIP cabana service en watersportmogelijkheden. Het kleurrijke, bruisende stadscentrum van Willemstad ligt om de hoek. Via een replica van de beroemde Pontjesbrug steek je zo over naar het naastgelegen Corendon Mangrove Beach Resort. Je mag als je dat wilt gratis gebruikmaken van alle faciliteiten van het ernaast gelegen Corendon Mangrove Beach Resort. Hiermee heb je met een verblijf in The Rif at Mangrove Beach een van de beste vormen van all inclusive op Curaçao te pakken.

bekijk hotel en actietarieven